ILSE Játékbolt - a LEGO® termékek boltja

Üzletünk címe: 1123 Budapest, Alkotás u. 5.

Telefon: +36 1/375-2333 - Mobil: +36 20/346-1972

   Regisztráció | Elfelejtett jelszó

TERMÉKEINK

LEGO® DUPLO®
LEGO® City
LEGO® Creator
LEGO® Figurák
LEGO® Szuperhősök
ÜZLETÜNK


Az ország egyik legalacsonyabb áraival, óriási választékkal, különlegességekkel várjuk Szakboltunkban, már megszűnt, kifutó témákhoz is találhat még termékeket a régi árán.

Áraink kiskereskedelmi, fogyasztói árak melyek a 27 % ÁFA-t tartalmazzák.


További képekért kattints ide >>

Címünk:

1123 Budapest, Alkotás u. 5.
(a Déli Pályaudvarral szemben, a Déli Gyógyszertár mellett)

Megközelíthetőség:
Buszmegállók az üzlet előtt: 21, 21A, 39, 139, 102, 140, 140A, 990
Villamos megálló: 59, 61 18
Metró: M2-es Déli-pu végállomás

Telefonszám: (1) 375-2333
Mobil: [20] 346-1972

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 10-18 óráig (ebédidő: 13:00-14:00)

Magunkról:
Üzletünk az 1973-as kialakítása óta családunk vezetésével működik.
Ákos, Kereskedelmi és áruforgalmi végzettségével, a szakmában töltött több, mint 20 éves tapasztalatával, és Magdi, óvónői végzettségével és a gyermekek között töltött sokéves tapasztalatával 1987-ben indultunk a Lego profillal.

Mottónk:
A Lego az egész család játéka, megbízható kiváló játék, mely játszva tanít.

Minden nap örömmel megyünk és készséggel szolgáljuk ki kedves vásárlóinkat, kicsiket és nagyokat, mert tudjuk, hogy ezzel a gyermekek fejlődését segítjük. Öröm nézni a szülők mosolyát és a gyermekek szemében a csillogást amikor megkapják a kiválasztott játékot.
A Lego generációk játéka, mert akik annak idején még gyermekként nálunk vásároltak, visszatérnek és szülőként most saját gyermekeiknek vásárolnak, kibővítve a régi készleteiket.

A kicsik a Duplo-val kezdik, forma, szín és méret felismerő képességük fejlődik, majd a
Duplovilág-ban megismerik az őket körül vevő világot. A gyermekek különböző tempóban fejlődnek, általában kb. 4 éves korukban már kellően "ügyesek" az apróbb Lego játékok építéséhez.

Ekkor jöhet a Creator, a klasszikus Lego, mely igazán izgalmas, hiszen a doboz tartalmából többféleképpen is építkezhetnek. Analízis, szintézis, problémafelismerő és megoldó képességük, logikus gondolkodásuk fejlődik a játék közben.
A Lego az elmúlt 54 éve folyamán sokat fejlődött és a fejlesztésekkel, különböző témakörökkel közelebb hozta a gyermekekhez a játékot.
Az építő elemek megépítése után az adott témán belül szerepjátékokra is határtalan lehetőség nyílik a gyermekek számára.
Az örök klasszikus a City, a maga számtalan témáival: vasút, rendőrség, tűzoltóság, járművek, város stb.
Ezenkívül nagyon sok témában indultak nagy sikerrel: pl. Fabuland, Erdeimanók, System, Lovagváras, Paradise, Scala, Sport, Mars, Nasa, Viking, Bionicle, Indiana Jones, Pókember, Aquaworld Perzsia, ezek már sajnos kifutottak, de vannak visszatérő témák is mint például: Város, Racers (autók), Batman, Kalóz, Harry Potter, Toy Story, Karib tenger kalózai, illetve a Technic, és akkor az idei év új témaköreiről még nem is beszéltünk. A Star Wars 2000-ben kezdte azóta is tartó határtalan sikerét.
De nem csak a kisgyermekek szeretnek Legozni, hanem a már nagyok is. Nekik a Különlegességek illetve a Technic nyújtanak még több lehetőséget. Nekik alakult a Legot kedvelők klubja az AFOL (Adult Fan of Lego). Minden évben számtalan Lego építő versenyeket hirdetnek és szerveznek.
A gyermekeket a Lego a kézügyességük, a gondolkodásuk mellett érzelmi intelligenciájukban is csodálatosan fejleszti, hiszen a legjobb játék az amit együtt játszhatnak a testvérekkel szüleikkel vagy a nagyszüleikkel és itt jött a 2009 év újdonsága a Lego társasjáték, például a Creationary. Az év játéka lett a nürnbergi játékkiállításon! Bár a Lego több témakörében is nyert díjakat.

Mindenkinek jó játékot kívánunk!

FELIRATKOZÁS

E-mail cím:

LEGO 3D Katalógus
Mobil Alkalmazás

LEGO 3D Katalógus mobil alkalmazás

Az új katalógus letölthető applikációban:
LEGO 3D Katalógus - Android mobil alkalmazás
LEGO 3D Katalógus - iPhone mobil alkalmazás
100% cseregarancia (bontatlan doboz esetén)

VENDÉGKÖNYV

Elégedettséged fontos a számunkra!
Itt írhatod meg véleményedet:

SZAKEMBEREK

Gondod van gyermeked nevelésében?
Az alábbi szakembereket ajánljuk:

Fejlesztőpont
Fejlesztőpont